Stal-agnes.nl

 

 

 

 

Laatst bijgewerkt : 19-05-2019

Welkom op onze site. Op deze site kunt u o.a. een indruk krijgen over het ontstaan van Stal Agnes en de accommodatie van ons ruitersportcentrum. Hier kunt u ook de startlijsten en de activiteiten agenda vinden, en zullen de nieuwtjes bij worden gehouden.


 

** Volgende concours staat weer gepland op 23 juni 2019. Zet het al vast in jullie agenda's!** 

Belangrijke mededelingen

 

Lesgeld

 

Met ingang van 1 januari 2019 gaat het lage btw-tarief van 6% naar 9%. Paardrijlessen vallen onder het lage btw-tarief. Dit betekend dat het lesgeld per 1 janarui 2019 verhoogd zal worden met EUR 0,45 cent per les.

 

FNRS/KNHS Ruiterpaspoort

 

Op dit moment hebben al ruiters die rijden bij Stal Agnes een FNRS/KNHS Ruiterpaspoort. Elk jaar dient de ruiter zelf het ruiterpaspoort, via een factuur, aan de KNHS te betalen. Onlang ontvingen wij het bericht dat de contributie voor het ruiterpaspoort verhoogd gaat worden naar EUR 25,= per jaar (drie jaar geleden was dit nog EUR 15,=). Wij vinden deze verhoging onacceptabel en adviseren onze ruiters dien niet meedoen aan wedstrijden en dus verder niets doen met hun ruiterpaspoort deze direct op te zeggen.

Voor de ruiter die wel wedstrijden rijden; 'Op dit moment rijden we nog wel via het FNRS/KNHS systeem en in het ruiterpaspoort nog nodig'.

 

Voor informatie kun je terecht bij Stal Agnes.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact :

Prinsenweg 16, 7671EC Vriezenveen
Tel: 0546-561215
       06-51207904 (WhatsApp)
Graag contact via WhatsApp (of anders @ : info@stal-agnes.nl )